Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο του ο Έβανς»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 13:56 Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο του ο Έβανς» (φωτο intime)

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει να κάνει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Walla, οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του Κίναν Έβανς, ο οποίος βρίσκεται και στο στόχαστρο της Μακάμπι.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση που έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων πάνω του. 

Προέρχεται από το κολέγιο του Τέξας, στο οποίο φοίτησε από το 2014 μέχρι το 2018. Κάθε χρόνο παρουσιαζόταν και καλύτερος, καθώς την πρώτη χρονιά μέτρησε κατά μέσο όρο 5.2 πόντους, τη δεύτερη 8.8, την τρίτη 14.7 και την τέταρτη 17.7 πόντους, που ήταν και η κορυφαία του επίδοση στα κολεγιακά του χρόνια.

Ο Κίναν Έβανς δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται στις ΗΠΑ. Τη σεζόν 2017-18 φόρεσε τη φανέλα των Γκραντ Ράπιντς Ντράιβς, με τους οποίους είχε 14.3 πόντους, και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Ντελαγουεαρ Μπλου Κοτς με τους οποίους μέτρησε 8.5 πόντους.

Τη σεζόν 2019-20 για πρώτη φορά έκανε το μεγάλο ταξίδι, για να παίξει στην Ευρώπη. Πρώτος του σταθμός ήταν η Ιγκοκέα, όπου μέτρησε 11,8 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ είχε και 3.3 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ. Η Χάποελ Χάιφα εμπιστεύτηκε τον Κίναν Έβανς και του έδωσε μία θέση στο ρόστερ της και τη δικαίωσε.

Ο Αμερικανός με τη φανέλα των Ισραηλινών κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, καθώς έχει σε 14 παιχνίδια 18.6 πόντους, 6.8 ασίστ (!), και 4.4 ριμπάουντ.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση