Euroleague: Να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για 8αδα ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 13:39 Euroleague: Να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για 8αδα ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο

Οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στο 13-16 και θέλουν να συνεχίσουν να βγάζουν αντίδραση.

Δύο ομάδες που προέρχονται από δύο νίκες η κάθε μία, θα τεθούν αντιμέτωπες. Η Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:30, NS2), με τις δύο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν δυνατά. Οι γηπεδούχοι είναι στο 11-18, δεν έχουν ελπίδες για τα playoffs, αλλά απολαμβάνουν τους τελευταίους αυτούς αγώνες.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 13-16, μαθηματικά είναι ζωντανός, αλλά κυρίως θέλει να συνεχίσει να βγάζει αυτή την αντίδραση, μέσα στο παρκέ. Οι δύο μαχητικές νίκες, έδειξαν ότι ο χαρακτήρας της ομάδας επέστρεψε, ενώ και όλη την σεζόν έδειξε ότι εκτός έδρας εμφανίζεται πιο συγκεντρωμένος. Μπορεί να έχει 4 σερί εκτός έδρας ήττες, αλλά μέχρι τότε είχε 7-3.

Η Άλμπα σουτάρει μέτρια όλη την σεζόν και δίποντα και τρίποντα και είναι στις τελευταίες θέσεις της σχετικής λίστας. Κάνει λάθη, είναι δεύτερη με 14,7 ανά παιχνίδι, ενώ ο Ολυμπιακός είναι πέμπτος στο να αναγκάζει τους αντιπάλους του, με 13,9. Αν οι «ερυθρόλευκοι» παίξουν άμυνα και τρέξει και μπροστά, θα έχουν ευκαιρία να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση