Τεράστιο συμβόλαιο για τον Γιώργο Δώνη: Αναλαμβάνει ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 16:44 Τεράστιο συμβόλαιο για τον Γιώργο Δώνη: Αναλαμβάνει ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Ο Έλληνας τεχνικός θα μεταβεί στη Μέκκα για την υπογραφή του συμβολαίου.

Μετά την αποχώρηση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιώργος Δώνης ετοιμάζεται για νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα, καθώς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Ουέχντα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού συμφώνησε να κάτσει στον πάγκο της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για τους επόμενους έξι μήνες, με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο. Αύριο, Τρίτη (23/03), θα ταξιδέψει για τη Μέκκα, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου τεχνικού στο εξωτερικό, αφού είχαν προηγηθεί, πέρα από τη Μακάμπι και τη Χιλάλ, ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και η Σάρτζα από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Αλ Γουαχντά βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας στην Saudi Professional League με 27 βαθμούς και δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να δώσει ένα σημαντικό για τον Δώνη και το επιτελείο του, που αν επεκταθεί η συμφωνία και για την άλλη σεζόν, τότε στον τραπεζικό λογαριασμό λέγεται ότι θα μπει ποσό μεγαλύτερο του εκατομμυρίου (σε ευρώ).

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση