Βασιλακόπουλος για την καταγγελία βιασμού στην ΕΟΚ: «Να κάνω τον Πουαρό; Κανείς δεν ήρθε σε εμάς»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 20:54 Βασιλακόπουλος για την καταγγελία βιασμού στην ΕΟΚ: «Να κάνω τον Πουαρό; Κανείς δεν ήρθε σε εμάς»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, σχολίασε την καταγγελία για απόπειρα απόπειρα βιασμού από στέλεχος της ομοσπονδίας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Άγνοια επικαλέστηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αναφορικά με την καταγγελία για απόπειρα βιασμού από στέλεχος σε υπάλληλο της ομοπσονδίας. Ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για το συγκεκριμένο θέμα και απάντησε πως αγνοεί το περιστατικό και περίμενε να φτάσει κάποια καταγγελία στα χέρια του, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

«Το αγνοώ, όπως πολλοί. Καμία καταγγελία δεν έγινε και δεν γνωστοποιήθηκε από κανέναν. Και τι να κάνω τον Πουαρό; Περίμενα να φτάσει η καταγγελία. Αλλά ουδέποτε και από κανέναν δεν ήρθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Θυμίζουμε πάντως ότι νωρίτερα σήμερα (23/3) ο υφυπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, διαβίβασε στον Εισαγγελέα την καταγγελία υπαλλήλου της ΕΟΚ, που έγινε την περασμένη Παρασκευή (19/3) για απόπειρα βιασμού από στέλεχος της Ομοσπονδίας.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση