Άρης: Επιστρέφουν Γκάνεα και Κάτσε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 16:53 Άρης: Επιστρέφουν Γκάνεα και Κάτσε (φωτο intime)

Ο Άρης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Superleague, με τον Άκη Μάντζιο να περιμένει πλέον σύντομα να έχει στη διάθεσή του και τους Κριστιάν Γκάνεα και Έργκους Κάτσε.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τρέξιμο στις προπονήσεις και με δεδομένο ότι υπάρχει και η διακοπή για τις Εθνικές Ομάδες, η επάνοδός τους στην αγωνιστική δράση δεν θα αργήσει. Αντίθετα, ο Κώστας Μήτρογλυ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και κάνει αγώνα δρόμου για να βοηθήσει κι αυτός την ομάδα του στις “μάχες” για την Ευρώπη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, ασκήσεις στο γυμναστήριο, ταχύτητες και παιχνίδι με μπάλα.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Κώστας Μήτρογλου συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, οι Εργκυς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα ξεκίνησαν τρέξιμο, ενώ ο Γιόχαν Μπεναλουάν ακολούθησε και πάλι πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο», ενώ την Κυριακή θα έχουν ρεπό.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση