Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Ψάχνει αντίδραση στο «φινάλε» του στο ΟΑΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 11:52 Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Ψάχνει αντίδραση στο «φινάλε» του στο ΟΑΚΑ (φωτο intime)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο και θέλει τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στη φετινή Euroleague, προκειμένου να κόψει και το «σερί» ηττών του στη διοργάνωση. Να παραμείνουν στην 4άδα θέλουν οι Ιταλοί. (21:00, Newsit.gr, Novasports1).

Ψάχνει αντίδραση, στο τελευταίο του φετινό ευρωπαϊκό ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί της Αρμάνι Μιλάνο για την 33η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η ομάδα του Όντετ Κάτας έχει υποχωρήσει στο 10-20, ενώ έχουν μείνει εκτός συνέχειας εδώ και καιρό, αν και εκκρεμεί ακόμα μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, αλλά και δυο αγώνες που δεν έγιναν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού (στις έδρες των Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ).

Από την άλλη, η Αρμάνι Μιλάνο επανήλθε στις νίκες μετά από 2 αγώνες, «σφράγισε» και μαθηματικά την παρουσία της στην οκτάδα (ρεκόρ 20-12) και… κρατάει στα χέρια της την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ.

Ο Όντεντ Κάτας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του παίκτη (επιστρέφει στη δράση μετά από καιρό). Οι Ιταλοί δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Μάλκολμ Ντιλέινι.

Στο ματς του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός έκανε –ίσως- την καλύτερη του εμφάνιση στη φετινή Euroleague, επικρατώντας μέσα στο Μιλάνο με 77-80.

Η… παράδοση στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» μετρούν 14 νίκες σε 21 αναμετρήσεις. Πάντως, η Αρμάνι Μιλάνο έφυγε με το «διπλό» από τις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Φερνάντο Ρόσα (Πορτογαλία) και Σαούλιους Ράσις (Σουηδία).

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 1/4

20:00 Μπασκόνια – Εφές

21:00 Παναθηναϊκός – Αρμάνι

21:30 Μπάγερν – Ζαλγκίρις

21:45 Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι

Παρασκευή 2/4

20:00 Άλμπα – Βαλένθια

20:00 ΤΣΣΚΑ – Χίμκι

20:00 Ζενίτ – Βιλερμπάν

20:45 Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα

22:00 Ρεάλ – Ολυμπιακός

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση