Παναθηναϊκός: Μπορεί και 11αδα ο Μαουρίσιο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 11:33 Παναθηναϊκός: Μπορεί και 11αδα ο Μαουρίσιο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Σε χρόνο-ρεκόρ η επιστροφή του Βραζιλιάνου μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο.

Μόλις 13 ημέρες μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο (αρθροσκόπηση στις 19/03), ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα συμμετείχε την Πέμπτη (01/04) στο κανονικό πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού και θα είναι πλέον διαθέσιμος ενόψει του κυριακάτικου (04/04), καθοριστικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, που επέστρεψε σε χρόνο… ρεκόρ μετά την επέμβαση, ακολούθησε την Πέμπτη (01/04) όλο το πρόγραμμα των «πράσινων» (ακόμη και τις ασκήσεις τακτικής) και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός, μόνο από το τελευταίο μέρος της προπόνησης (οικογενειακό δίτερμα).

Από αύριο (Παρασκευή, 02/04) πάντως, αναμένεται να «μπει» στο 100% της προπόνησης κι έχει πλέον πολλές πιθανότητες, όχι μόνο για την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (αυτό θεωρείται πια δεδομένο), αλλά ακόμη και για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (01/04), εκτός από τους διεθνείς Σωκράτη Διούδη, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας, επέστρεψε και ο Φώτης Ιωαννίδης, που ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες τρεις μέρες στη γάμπα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φραν Βέλεθ, Γιουνούς Σανκαρέ και θεραπεία οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιασίν Αγιούμπ. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, ταχύτητες, τακτική και παιχνίδι.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση