Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΕΚ: Λαϊκά δικαστήρια στο ΟΑΚΑ - Η πανωλεθρία από τον Ολυμπιακό φέρνει εξελίξεις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 09:39 ΑΕΚ: Λαϊκά δικαστήρια στο ΟΑΚΑ - Η πανωλεθρία από τον Ολυμπιακό φέρνει εξελίξεις

Σε δεινή θέση Χιμένεθ και αρκετοί παίκτες - Έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς για την ήττα με 5-1 από τους «ερυθρόλευκους» - Συγγνώμη στον κόσμο από την ΠΑΕ.

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ βαρύ μετά την ήττα της με 5-1 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Ο διασυρμός των κιτρινόμαυρων δεν άρεσε καθόλου στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας με τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ να τα... ακούνε από μέλη της Original μπροστά στη φυσούνα αμέσως μετά το παιχνίδι.

Οι αντιδράσεις των οπαδών είχαν ξεκινήσει απο το ημίωρο όταν ο Ελ Αραμπί μετά απο λάθος στην άμυνα έκανε το 0-3.


Όσοι βρισκόντουσαν στο ΟΑΚΑ φώναζαν  συνθήματα κατά πάντων και στο τέλος του αγώνα δύο εκπρόσωποι των οργανωμένων κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφηναν τους παίκτες  να φύγουν για τα αποδυτήρια, κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια τους να βγάλουν τις φανέλες τους!  Ο μόνος που φάνηκε να γλιτώνει τον... εξάψαλμο ήταν ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος είχε φύγει για τα αποδυτήρια αγνοώντας τις υποδείξεις των οπαδών.

Τελικά υπήρξε παρέμβαση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και με τη βοήθεια της Αστυνομίας οι παίκτες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Αποδοκιμασίες και έξω από το ΟΑΚΑ

Τα λαϊκά δικαστήρια όμως δεν σταμάτησαν με όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά συνεχίστηκαν και εκτός του ΟΑΚΑ. Περίπου 50 οπαδοί της Ένωσης είχαν συγκεντρωθεί έξω από την πύλη Α του Ολυμπιακού Σταδίου φωνάζοντας συνθήματα κατά προπονητή και παικτών. Ο άλλος γύρος των αποδοκιμασιών εκτυλίχθηκε στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, όπου  περίμεναν με την σειρά τους και άλλοι δυσαρεστημένοι οπαδοί να τα... ψάλλουν στους παίκτες.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποχώρησαν από το Ολυμπιακό Στάδιο αργότερα με τα αυτοκίνητά τους και όλοι μαζί από την κάτω έξοδο για λόγους προστασίας και με συνοδεία αστυνομίας.

Αποχώρησε στο ημίχρονο ο Μελισσανίδης - Έρχονται εξελίξεις

Από το ΟΑΚΑ είχε αποχωρήσει πρώτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εμφανώς απογοητευμένος και εκνευρισμένος από την εικόνα της ομάδας που μπήκε στα αποδυτήρια έχοντας δεχθεί τέσσερα γκολ. Πριν φύγει είχε προλάβει να ακούσει και εις βάρος του αποδοκιμασίες.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να προχωρήσει σε αλλαγές. Ο πρώτος που φαίνεται πως θα δει την πόρτα της εξόδου απο τον ομάδα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός προπονητής που αντικατέστησε τον Μάσιμο Καρέρα επιστρέφοντας στον κιτρινόμαυρο πάγκο για 4η φορά, δύσκολα θα τελειώσει τα πλει οφ. Βέβαια ο 57χρονος τεχνικός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, επομένως πρέπει να βρεθεί η "χρυσή τομή" για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Σε περίπτωση που ο Χιμένεθ αποχωρήσει από τον πάγκο, πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί έως το τέλος της σεζόν είναι ο βοηθός του, Νίκος Παναγιωτάρας.

Όμως, ο Χιμένεθ  δεν θα είναι ο μόνος που θα... πληρώσει το «μάρμαρο», καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, αν όχι τώρα, σίγουρα με την ολοκλήρωση των πλέι οφ. 

Αιχμές Χιμένεθ για την ποιότητα του ρόστερ

Το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ είναι στον αέρα μετά τη χθεσινή ντροπιαστική ήττα και η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη για τον Ισπανό τεχνικό με το να αφήσει αιχμές για την ποιότητα του ρόστερ.

Ο Ισπανός αφού αρχικά ζήτησε πολλά συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για την συντριβή, ανέλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και στην συνέχεια στάθηκε στους παίκτες του αναφέροντας πως θέλουν αλλά δεν μπορούν...

Αναλυτικά ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και ξανά συγγνώμη και ξανά συγγνώμη γιατί ήταν μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες που δώσαμε στον κόσμο μας. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, θα μπορούσαμε ακόμα και να προηγηθούμε και μετά το 16' κάθε φορά που χάναμε την μπάλα ήταν ένα γκολ για τον αντίπαλο. Νομίζω πως τα παιδιά δεν είναι πως δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω, αλλά δεν μπορούν. Αυτός που έχει το μεγαλύτερο φταίξιμο είμαι εγώ. Ζητάω συγνώμη».

Γαλανόπουλος: «Τα λόγια είναι περιττά, συγνώμη... »

Ο νεαρός χαφ της ΑΕΚ δεν ήταν σε θέση να πει πολλά μετά τη «βαριά» ήττα της Ενωσης από τον Ολυμπιακό και εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά, είπε στη NOVA πως «... είμαστε όλοι απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Τα λόγια είναι περιττά. Το μόνο που μπορούμε να πούμε έιναι μία συγνώμη στους εαυτούς μας και στον κόσμο».

Δείτε την εικόνα του πάγκου της ΑΕΚ σε διάφορες στιγμές του αγώνα.

Συγγνώμη και απο την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογήθηκε μέσω social media στους οπαδούς της μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Μία μεγάλη συγγνώμη από όλους μας στους οπαδούς της ομάδας μας για ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της καθιερωμένης φωτογραφίας που δημοσιεύεται στα social media μετά τα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».

Δείτε τη δημοσίευση:

Πηγή: protothema.gr