ΑΕΚ: Μένει μέχρι… να φύγει ο Χιμένεθ, στο ξενοδοχείο ο Μελισσανίδης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 15:59 ΑΕΚ: Μένει μέχρι… να φύγει ο Χιμένεθ, στο ξενοδοχείο ο Μελισσανίδης

Παράπονα από τους παίκτες για το «άδειασμα» από τον Ανδαλουσιανό τεχνικό.

Μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 5-1, το βράδυ της Κυριακής (04/04) στο ΟΑΚΑ, το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» έμοιαζε αβέβαιο. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται πως θα αλλάξει κάτι όσον αφορά το πρόσωπο που θα βρίσκεται στον πάγκο.

Σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετέβη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Ένωσης, προκειμένου να μιλήσει με τον Ανδαλουσιανό προπονητή για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες, αλλά και για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πως υπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα -εκτός απροόπτου- θα συνεχίσει με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό στον πάγκο της.

Στην πρωινή προπόνηση το μυαλό των ποδοσφαιριστών της Ένωσης είχε «καθαρίσει» από τη χθεσινοβραδινή συντριβή. Και μπορεί χθες τα στόματα να ήταν κλειστά, πλην του Καρίμ Ανσαριφάρντ (όπως είπαν από την Ένωση δεν «άδειασε» τον Χιμένεθ), όμως σήμερα οι παίκτες συζητούσαν για όλα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην πανωλεθρία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κυρίαρχο θέμα των συζητήσεων ήταν η δήλωση του προπονητή αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Τα παιδιά δεν είναι ότι δεν θέλουν, είναι ότι δεν μπορούν», είπε κατά λέξη ο Ισπανός, για να αφήσει για ακόμη μια φορά… ξεκρέμαστους τους ποδοσφαιριστές του.

Η ενόχληση των παικτών ήταν ιδιαίτερα έντονη και μπορούσε κανείς να τη διακρίνει σε κάθε κουβέντα τους. Ασφαλώς και αναλογίζονται τις ευθύνες τους, αφού είναι οι βασικοί υπαίτιοι των αποτελεσμάτων -θετικών και αρνητικών- όμως αυτή η αποστροφή των λόγων του Χιμένεθ φάνηκε σε όλους σαν μετατόπιση ευθυνών σε μια στιγμή που περίμεναν στήριξη από τον προπονητή τους.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο 57χρονος τεχνικός παίρνει -όπως φαίνεται- λίγο ακόμη χρόνο, μοιάζει πολύ αμφίβολο ότι θα συνεχίσει και μετά το τέλος της σεζόν που οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Εκτός εάν κάτι αλλάξει δραματικά την κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση