Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «ακατάλληλο» live του Πολ Πίρς στο Instagram έκανε «χαμούλη» στα social media

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 20:46 Το «ακατάλληλο» live του Πολ Πίρς στο Instagram έκανε «χαμούλη» στα social media

Ο πρωταθλητής του NBA Πολ Πιρς, ανοίξει πριν από λίγα 24ωρα το live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ένα είδους μπάτσελορ πάρτι. Οι εικόνες προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

Στρίπερς, μαριχουάνα, αλκοόλ, σφηνάκια. Το πάρτι που βρέθηκε ο Πολ Πιρς τα είχε όλα και βγήκε στη… φόρα, μετά από live που έκανε ο παλαίμαχος NBAer στο Instagram.

Ο Πολ Πιρς (παντρεμένος με τρία παιδιά) εμφανίζεται στο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων να δέχεται μασάζ στο λαιμό από μια γυναίκα (που φορούσε.. λίγα ρούχα), ενώ την ίδια στιγμή μια άλλη –με αποκαλυπτικό εσώρουχο- λικνιζόταν αισθησιακά πίσω του.

Η κριτική που του ασκήθηκε στα social media είναι έντονη. Πάντως, δεν έλειψαν και αυτοί που –μέσω των σχολίων τους- έδειξαν να τον… ζηλεύουν. Ο ίδιος ο θρύλος των Σέλτικς δεν έδειξε να «ιδρώνει» από το θόρυβο και πόσταρε μια απλή «καλημέρα» σε όλους.

Να αναφέρουμε ότι ο Πιρς εμφανίζεται σε εκπομπή του «ESPN», με αρκετά μεγάλο νεανικό κοινό. Μένει να φανεί εάν η συμπεριφορά αυτή, θα του κοστίσει τη δουλειά του.

 

 

 

 

πηγή: newsit.gr