Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Ομιλία Σαββίδη στους παίκτες πριν την ΑΕΚ – «Κάντε με τον πιο υπερήφανο άνθρωπο»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 22:28 ΠΑΟΚ: Ομιλία Σαββίδη στους παίκτες πριν την ΑΕΚ – «Κάντε με τον πιο υπερήφανο άνθρωπο»

Ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να… ντοπάρει τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μια ημέρα πριν από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου των Θεσσαλονικέων με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το 60% της Β. Ελλάδας περιμένει χαρές από εσάς» τόνισε.

Λίγες ημέρες μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού και ένα 24ωρο πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να επικοινωνήσει με την αποστολή του «δικεφάλου» του Βορρά», να τονώσει το ηθικό των παικτών και να τους ζητήσει να πετύχουν τους στόχους που έχουν απομείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν.

«Το 60% της Βόρειας Ελλάδας είναι οπαδοί σας. Μια μεγάλη χαρά τους είναι στα χέρια σας, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δώστε όλες τις μάχες με την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ. 95 χρόνια μετά από κάθε πτώση ο Σύλλογος σηκώνεται δυνατότερος. Να θυμάστε πάντα ότι ο στόχος είναι πάντα μπροστά μας. Ποτέ πίσω. Κάντε με αύριο τον πιο υπερήφανο άνθρωπο» ανέφερε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ

πηγή: newsit.gr