Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Μπελχαντά κι ο Κασάμι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 10:41 Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Μπελχαντά κι ο Κασάμι (φωτο intime)

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, διεκδικώντας και φέτος το double.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι, θέλοντας να ενισχυθούν σημαντικά το καλοκαίρι. Ο μεγάλος στόχος τους φαίνεται ότι είναι ο Γιουνές Μπελχαντά. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία και η Livesport αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να κάνουν το τελικό βήμα στις διαπραγματεύσεις.

Η σκέψη του Μαρτίνς

Εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει να φέρει στο λιμάνι τον Μπελχαντά, ο Πέδρο Μαρτίνς θα υπολογίζει τον Μαροκινό άσο για τη θέση του κεντρικού χαφ, κι όχι για “δεκάρι”. Ο Μπελχαντά αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο “10”, ωστόσο μπορεί να παίξει και λίγο πιο πίσω, από τη στιγμή που στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν ο Φορτούνης κι ο Βαλμπουενά.

Σενάριο για Κασάμι

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Κασάμι στον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο φαίνεται δύσκολο, καθώς ο έμπειρος άσος έχει συμβόλαιο με τη Βασιλεία μέχρι το 2022. Φέτος μετράει 24 συμμετοχές, 9 γκολ και 3 ασίστ.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση