Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άρης: Προπονήθηκε κανονικά ο Μήτρογλου και παίζει με ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 16:53 Άρης: Προπονήθηκε κανονικά ο Μήτρογλου και παίζει με ΑΕΚ (φωτο intime)

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην τρίτη αγωνιστική των play off της Superleague, με τον Κώστα Μήτρογλου να προπονείται κανονικά.

Οι εξετάσεις του έμπειρου επιθετικού ήταν τελικά “καθαρές” και έτσι τέθηκε κατευθείαν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ένωση, το οποίο μπορεί να αποβεί καθοριστικό και για τη “μάχη” της Ευρώπης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (11/04, 15:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και τελειώματα φάσεων) με τον Κώστα Μήτρογλου να συμμετέχει στην προπόνηση, ενώ οι Εργκυς Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι έχουν αρχίσει να ανεβάζουν ρυθμό, ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Πηγή: newsit.gr