Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Αλαφούζος πριν τον Ολυμπιακό – Η «πράσινη» αποστολή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 21:07 Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Αλαφούζος πριν τον Ολυμπιακό – Η «πράσινη» αποστολή

Έτοιμος για το αυριανό ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός (11.04.2021 – 19:30). Στο «Γ. Καλαφάτης» βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών» στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» έμεινε για πάνω από δύο ώρες στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το ντέρμπι, χαιρέτησε τους παίκτες και μίλησε με Λάζλο Μπόλονι και Πιερ Ντρεοσί (δεν υπήρξε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές).

Στα του ντέρμπι, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε 21ποδοσφαιριστές για την αποστολή του ντέρμπι. Μαζί με τον Κουρμπέλη, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα,, εκτός τέθηκαν οι Σανκαρέ και Αγιούμπ.

Η αποστολή

Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής

πηγή: newsit.gr