Ολυμπιακός: Η χρονιά καριέρας του Αχμέντ Χασάν (video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 13:49 Ολυμπιακός: Η χρονιά καριέρας του Αχμέντ Χασάν (video) (φωτο intime)

Ο Αχμέντ Χασάν διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού είναι τρομερά αποτελεσματικός, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα του Πέδρο Μάρτινς από τον πάγκο.

Κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, ο Χασάν φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του, ενώ δεν είναι λίγες φορές που με τα γκολ του έχει “ξελασπώσει” τους Πειραιώτες και τους έχει οδηγήσει σε πολλές νίκες.

Ο Αιγύπτιος σέντερ είναι παίκτης των “ειδικών αποστολών” και φροντίζει να δικαιώνει τον προπονητή του κάθε φορά που τον ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πέρασε και πάλι ως αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του τραυματία Μπα κι άλλαξε όλο τον αγώνα, σκοράροντας δυο τέρματα και κάνοντας την ολική ανατροπή για τους Πειραιώτες, οι οποίοι κατέκτησαν το πιο γρήγορο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Χασάν με τα δυο τέρματα που πέτυχε έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει δύο γκολ σε ντέρμπι «αιωνίων» μετά τον Ράφικ Τζεμπούρ, στην ισοπαλία με 2-2 των δύο ομάδων στο «πράσινο» ΟΑΚΑ στις 9 Δεκεμβρίου 2012. Ο Αιγύπτιος φορ με 43,53 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο τη φετινή σεζόν, έφτασε για τέταρτη φορά στην καριέρα του τα 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μόνο που φέτος το έκανε γρηγορότερα από κάθε άλλη φορά.

Συγκεκριμένα, ο Χασάν μετράει 15 γκολ (4 ασίστ) σε 31 συμμετοχές, πριν από δύο χρόνια ξανά στον Ολυμπιακό είχε φτάσει τα 15 γκολ σε 32 ματς, τη σεζόν 2015/16 στη Μπράγκα είχε 15 γκολ (και 8 ασίστ) σε 46 αγώνες και μία σεζόν νωρίτερα (2014/15) στη Ρίο Άβε είχε 15 γκολ (και 2 ασίστ) σε 35 παιχνίδια.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση