Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον νέο της προπονητή και τον «χρυσώνει»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 10:50 Η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον νέο της προπονητή και τον «χρυσώνει» (φωτο intime)

Τον αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει βρει η ΑΕΚ, με τον οποίο μάλιστα είναι κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο με πολύ υψηλές αποδοχές.

Η ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε ηρεμία -εκτός από τους πολύτιμους βαθμούς- μετά τη νίκη επί του Άρη την Κυριακή (11/4), αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι αναφορικά με το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, αφού ο Ισπανός το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» σήμερα (13/4), η ΑΕΚ έχει ήδη βρει τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να του έχει κάνει ήδη πρόταση για κλειστό συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές ύψους 1 εκατ. ευρώ, ενώ τα μπόνους επίτευξης στόχων, μπορούν να εκτοξεύσουν ακόμα πιο ψηλά αυτό το ποσό.

Ο προπονητής, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται, έχει ενημερωθεί για το προτζεκτ της Ένωσης και φαίνεται θετικός, με τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν ότι παρά τον ανταγωνισμό ομάδων από το εξωτερικό θα καταφέρουν να τον φέρουν στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

 Πηγή: newsit.gr