Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα ανολοκλήρωτο πρότζεκτ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 19:13 Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα ανολοκλήρωτο πρότζεκτ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς, αναφέρθηκε στο μέλλον του στους «ερυθρόλευκους», κάνοντας λόγο για… ανολοκλήρωτη δουλειά και αφήνοντας -έτσι- χαμόγελα στους Πειραιώτες.

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό «tsf» και –μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο των Πειραιωτών.

Θυμίζουμε ότι ο Πεδρο Μαρτίνς δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Oλυμπιακό, μέχρι το 2022. Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε ακόμα στην πρώτη του σεζόν στους Πειραιώτες, στην υπομονή που έδειξαν πρόεδρος και οπαδοί, αλλά και στα «χτυπήματα» που δέχθηκε η ομάδα από τον κορονοϊό, σε κρίσιμα χρονικά σημεία στο Champions League.

«Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Παίζουμε σχεδόν δύο χρόνια ασταμάτητα. Παρότι έχουμε μακροπρόθεσμο πλάνο, μπορώ να πω ότι το σχεδιάζουμε ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα επί 18 μήνες. Είναι μια υπέροχη εμπειρία γνώσης, έχουμε μεγαλώσει πολύ μαζί της. Έχουμε ένα σταθερό σύνολο, στο οποίο οι παίκτες ξέρουν τον προπονητή και ο προπονητής τους παίκτες» ανέφερε αρχικά ο Μαρτίνς.

Για το αν θα παραμείνει στους Πειραιώτες μέχρι τον Ιούνιου του 2022, όταν και λήγει το συμβόλαιό του απάντησε ότι «έχουμε ανολοκλήρωτο πρότζεκτ μπροστά μας».

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: «Ήταν απαραίτητο να κάνουμε μια πλήρη αναδιάρθρωση, να δημιουργήσουμε μια νέα φιλοσοφία για τον σύλλογο και την ομάδα. Δημιουργήθηκε το “μεγάλο σχέδιο “, το οποίο μας επέτρεψε να κατακτήσουμε αυτά που πετύχαμε. Πολλοί νέοι παίκτες, πολλές αποχωρήσεις και μια νέα φιλοσοφία, ένα εντελώς διαφορετικό έργο. Η ομάδα έπαιξε καλά και έδειξε σημάδια ότι δημιουργείται ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Το είχαν καταλάβει όλοι. Ο πρόεδρος, οι οπαδοί που είναι πάντα απαιτητικοί και μας υποστήριζαν. Υπήρχε υπομονή γιατί η ομάδα ανταποκρινόταν και έδινε αγώνες με μεγάλη ποιότητα, είχε εξέλιξη».

Για το Champions League: «Η ομάδα χτυπήθηκε από κορονοϊό σε κρίσιμες στιγμές στο Champions League. Αυτό ήταν που δεν μας επέτρεψε να μονομαχήσουμε με την Πόρτο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Σίτι και η Πόρτο ήταν οι καλύτερες ομάδες στον όμιλο και με την αξία τους κατάφεραν να περάσουν. Με την Άρσεναλ είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο μας. Ήταν θετική πορεία, αλλά θέλαμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση