Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι το χέρι του Κρέσπο στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 19:34 Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι το χέρι του Κρέσπο στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ»

Στην καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της αγωνιστικής που προηγήθηκε, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ διαφώνησε με την απόφαση σε φάση με πρωταγωνιστή τον Κρέσπο του ΠΑΟΚ,, τονίζοντας πως θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Αστέρα Τρίπολης, για χέρι του αμυντικού των Θεσσαλονικέων.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 3ης αγωνιστικής σε play off και play out της Superleague.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητή διαφώνησε με την απόφαση του διαιτητή Καραντώνη (έδωσε κόρνερ) και του υπεύθυνου VAR, Μανούχου, κάνοντας λόγο για χέρι – πέναλτι του Κρέσπο στο πρώτο ημίχρονο του Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, σε προσπάθεια του τιλίκα.

Επίσης, δικαίωσε τις αποφάσεις που πήρε ο Λευκορώσος διαιτητής, Κουλμπάκοφ, στο Άρης – ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού.

«Ο διαιτητής καταλόγισε κίτρινη κάρτα σε επιτιθέμενο της ομάδας του Παναθηναϊκού για προσποίηση του («θέατρο») εντός της αντίπαλης περιοχής πέναλτι. Ο VAR ελέγχοντας το περιστατικό συνέστησε στο διαιτητή ανασκόπηση της φάσης εντός του αγωνιστικού χώρου έπειτα από την οποία ο διαιτητής άλλαξε την αρχική του απόφαση. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι καθώς τη στιγμή που ο επιτιθέμενος προσπαθεί να περάσει τον αμυνόμενο εντός της περιοχής πέναλτι, αυτός απλώνει το πόδι του και τον ανατρέπει» τόνισε ο Κλάτενμπεργκ.

πηγή: newsit.gr