Παναθηναϊκός: «Έχουμε συναίσθηση της ευθύνης», δήλωσε ο Μπόλονι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 20:34 Παναθηναϊκός: «Έχουμε συναίσθηση της ευθύνης», δήλωσε ο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Λεωφόρο την προσεχή Κυριακή (18/4), για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες έχουν απόλυτη αίσθηση της ευθύνης που κουβαλούν ενώ πρόσθεσε ότι οι πράσινοι έχουν δουλέψει σκληρά για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσουμε στον Θεό… Δουλέψαμε καλά πάντως και κοιτάμε για το καλύτερο. Η ερώτηση σας έχει μεγάλο βάρος και εγώ δεν θέλω να παίζω με τις λέξεις».

Για το αν είναι έτοιμοι για το ματς με τον Άρη: «Καταλαβαίνω την ερώτηση. Δύσκολη λέξη το “έτοιμοι”, ποτέ δεν θα είμαστε… γιατί πάντα θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αυτές οι ανεπάρκειες μας οδηγούν στο να βελτιωνόμαστε. Η τελειότητα δεν θα έρθει ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε πως θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι δεύτερη για καιρό. Έχουμε συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχουμε σε κάθε ματς».

Για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Άρη: «Θα μπορούσα να πως όχι δεν γνωρίζω τίποτα ή ναι ξέρω τα πάντα. Είναι μια ομάδα με καλή κινητικότητα με ευέλικτους παίκτες. Δεν είναι τυχαία στη δεύτερη θέση. Τον σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί απέναντί τους».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση