Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Νίκη «ανάσα» για τους Αγρινιώτες στο τέλος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 20:43 Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Νίκη «ανάσα» για τους Αγρινιώτες στο τέλος

Ο Παναιτωλικός βρήκε ένα γκολ στο τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και επικράτησε με 1-0 στην 4η αγωνιστική των play out της Superleague, παίρνοντας “ανάσα” στη “μάχη” για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι Αγρινιώτες έφθασαν τους 24 βαθμούς και “ξεκόλλησαν” από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας έστω και προσωρινά τη Λάρισα (έχει 23 βαθμούς, αλλά με ματς λιγότερο).

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες προσέφεραν κακό θέαμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και σημαντικότερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, το γκολ του Μπεντινέλι στο 31′, το οποίο και ήταν ως μη γενόμενο, αφού ο διαιτητής είχε ήδη υποδείξει φάουλ εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος και είναι χαρακτηριστικό ότι η καλύτερη φάση στο ματς ήρθε στο 82′, όταν ο Κνετ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπεντινέλι, αποτρέποντας την παραβίαση της εστίας για τον Παναιτωλικό.

Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τον Ματσόλα να πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και τους Βέρχουλστ και Λισγάρα να έχουν τραγικές αντιδράσεις, για να δεχτεί η ομάδα τους την μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-0 ήταν έτσι το σκορ του αγώνα, με τον Παναιτωλικό να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη και τον Απόλλωνα να “μπλέκει” για τα καλά στην υπόθεση υποβιβασμού.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση