Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: Ματσάρα ημιχρόνου με γκολ και δοκάρια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 21:40 Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: Ματσάρα ημιχρόνου με γκολ και δοκάρια

Είχαν ένα υπέροχο πρώτο ημίχρονο. Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1 στο Πανθεσσαλικό, σε μια αναμέτρηση που τα είχε… όλα στο πρώτο της μέρος και «απογοήτευσε» στην επανάληψη. Δυο δοκάρια οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του ματς – Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η αναμέτρηση (και οι δυο έχουν διασφαλίσει την παραμονή στη Superleague).

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 4η αγωνιστική των play out της Superleague.

Ο Βόλος ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα του αγώνα. Η… δυνατή του εκκίνηση έφερε πολύ γρήγορα το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Μόλις στο 4’ ο Σάντσες πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

Πέρα από το γκολ, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δυο δοκάρια με τους Περέα (6’) και Νίνη (12’). Η ομάδα της Μαγνησίας κυριάρχησε στη συνέχεια, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στο 29’ –και κόντρα στη ροή του αγώνα- στο 1-1. Ο Κλέιμαν είχε ασταθή απόκρουση στο μακρινό σουτ του Κάστρο και ο Λιάσος έφερε το ματς στα ίσα. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν… μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν έφτασαν σε νέο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ίδια συχνότητα φάσεων που είδαμε στο πρώτο μέρος. Ήταν πιο ισορροπημένο και με χαμηλότερο ρυθμό. Οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, γεγονός που δεν βοήθησε στη βελτίωση της εικόνας του ματς.

Πάντως, στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε πιο επιθετικός, στο 83’ το σουτ του Γροσδάνη μέσα από τη μεγάλη περιοχή πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 87’ ο Σάλιακας σκόραρε εξ επαφής, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η τελευταία φάση του ματς ανήμε στον Βόλο, με τον Μπαρτόλο να αστοχεί από πολύ καλή θέση.

πηγή: newsit.gr