«Ο Λουτσέσκου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Πάρμα»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 13:26 «Ο Λουτσέσκου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Πάρμα» Φωτογραφία Αρχείου Intime

Το όνομα του συνδέθηκε με την ΑΕΚ, αλλά και με «σενάρια», για πάγκο ομάδας από την Ιταλία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίζεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την Πάρμα.

Σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μια… ανάσα από το να μετακομίσει στην Ιταλία, αναλαμβάνοντας την Πάρμα.

Μάλιστα, το «prosport» αναφέρει πως οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας υποσχέθηκαν στον 52χρονο τεχνικό ότι «… αν συμφωνήσει να πάει στη Serie B, θα κάνει ό,τι μετεγγραφές ζητήσει -ακόμα και Ρουμάνους- ώστε να γυρίσει στη Serie A».

Η Πάρμα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Serie A και το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί στη Serie B είναι ορατό. Όπως τονίζεται, απάντης από την πλευρά Λουτσέσκου αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες ώρες.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα βήμα από την Πάρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα απαντήσει στην πρότασή της μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Ο ιδιοκτήτης της Πάρμα υποσχέθηκε στον Λουτσέσκου ότι αν συμφωνήσει να πάει στη Serie B, θα κάνει ό,τι μετεγγραφές ζητήσει -ακόμα και Ρουμάνους- ώστε να γυρίσει στη Serie A.

Ο Κάιλ Κράουζε, ιδιοκτήτης της Πάρμα είναι αποφασισμένος να προσλάβει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως έχει δώσει περιθώριο 24 ωρών στον Ρουμάνο για να απαντήσει στην πρότασή του. Ο Λουτσέσκου αφότου έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ δεν ήθελε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα ως το καλοκαίρι, όμως τώρα τα σχέδιά του ανατράπηκαν» αναφέρει το δημοσίευμα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση