Λιντς – Λίβερπουλ: Τα μπλουζάκια των γηπεδούχων και οι αδιανόητες ατάκες Κλοπ για τη European Super League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 23:06 Λιντς – Λίβερπουλ: Τα μπλουζάκια των γηπεδούχων και οι αδιανόητες ατάκες Κλοπ για τη European Super League

Οι πρώτες αντιδράσεις εντός αγωνιστικών χώρων για τη European Super League έγιναν στο παιχνίδι της Λιντς με τη Λίβερπουλ.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν πανό στις κερκίδες με το εξής μήνυμα: «Κερδίστε το στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο υπάρχει για τους φιλάθλους». Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, μάλιστα, οι παίκτες της Λιντς φόρεσαν και μπλουζάκι με το ίδιο μήνυμα.

 

 

Αδιανόητες ατάκες Κλοπ

Η Λίβερπουλ είναι μία εκ των 12 ομάδων που προσχώρησαν στην European Super League, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, φαίνεται ότι είναι αντίθετος μ’ αυτή την κίνηση, τονίζοντας πως το άκουσε πρώτη φορά κι ότι όλα γίνονται για το χρήμα!

«Δεν άλλαξα την απόφασή μου. Το άκουσα πρώτη φορά χθες. Έχουμε κάποιες πληροφορίες, αλλά όχι πολλές. Είναι δύσκολο, οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι. Μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δεν συμμετέχουμε καθόλου στην όλη διαδικασία, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες.

Να θυμάστε, το πια σημαντικά πράγματα σε μία ένα κλαμπ είναι οι οπαδοί και η ομάδα. Και έτσι πρέπει να είμαστε σίγουροι πως τίποτα δεν θα μπει ανάμεσά τους.

Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των οπαδών για τη Super League. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί οι 12 ομάδες το έκαναν. Όμως είναι πάντα περισσότερα και περισσότερα παιχνίδια. Όλα γίνονται για το χρήμα, τίποτα άλλο», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση