Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Play off Superleague: Δύο κομβικά ντέρμπι κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 10:43 Play off Superleague: Δύο κομβικά ντέρμπι κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια (φωτο intime)

Τα Playoff της Superleague συνεχίζονται σήμερα (21/4), με τη διεξαγωγή της πέμπτης αγωνιστικής. Τα ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικά πιθανό να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τα εισιτήρια του Europa ConferenceLeague της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα ανοίγει στο Φάληρο (17:15), με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και οι Αρκάδες να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στα play off.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (19:30), Άρης και ΠΑΟΚ θα ψάξουν τη νίκη που θα τους φέρει με το 1,5 πόδι στην Ευρώπη.

Μάλιστα, αν η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία περάσει νικηφόρα από το Χαριλάου και, λίγες ώρες μετά, η ΑΕΚ πάρει τη νίκη επί του «τριφυλλιού», τότε η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα απέχουν οκτώ ολόκληρους βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. «Τελικός», λοιπόν, το ματς στο ΟΑΚΑ για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στην προσπάθεια να μείνει ζωντανή για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των Play Off της SuperLeague:

17:15 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΠΑΟΚ
21:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός