Ιδιοκτήτης Λίβερπουλ για European Super League: «Ζητάω συγγνώμη, δείξατε τη δύναμη που έχουν οι οπαδοί»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 11:22 Ιδιοκτήτης Λίβερπουλ για European Super League: «Ζητάω συγγνώμη, δείξατε τη δύναμη που έχουν οι οπαδοί»

Η Λίβερπουλ ήταν μία από τις δώδεκα ομάδες που στήριξαν τη European Super League, ωστόσο πολύ γρήγορα άλλαξε στάση κι αποχώρησε από την κλειστή λίγκα, μετά τις αντιδράσεις του κόσμου και των παικτών.

Την ευθύνη για τη… φασαρία που δημιουργήθηκε ανέλαβε πλήρως ο Τζον Χέρνι, ο οποίος με μήνυμά του το πρωί της Τετάρτης στον κόσμο της ομάδας απολογήθηκε για τις κινήσεις της διοίκησης της Λίβερπουλ.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου ζήτησε συγγνώμη από τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες της ομάδας, αφού βρέθηκαν εκείνοι στο επίκεντρο της κριτικής για τις δικές του επιλογές.

Το μήνυμα του Τζον Χένρι:

«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο για την αναστάτωση των τελευταίων 48 ωρών. Το πρότζεκτ που φτιάξαμε δεν θα προχωρούσε δίχως την στήριξη του κόσμου και έγινε κατανοητό. Σας ακούσαμε όλοι κι εγώ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τον Κλοπ και τους παίκτες και όλους όσοι εργάζονται στη Λίβερπουλ για να κάνουν τον κόσμο περήφανο.

Δεν είχαν καμία ευθύνη σε όλο αυτό. Αγαπούν τη δουλειά τους για να σας κάνουν όλους χαρούμενους. Πριν από κάτι περισσότερο από μια 10ετία, όταν υπογράψαμε, ονειρευτήκαμε ό,τι είχατε ονειρευτεί και δουλέψαμε για τη βελτίωση του κλαμπ. Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει.

Ακόμα κι όταν κάνουμε λάθη, τα κάνουμε για το καλό του κλαμπ. Είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για ό,τι συνέβη τις τελευταίες δύο μέρες και ζητάω ξανά συγγνώμη. Δείξατε τη δύναμη που έχουν οι οπαδοί. Αυτό που μας έδειξε και η πανδημία είναι πόσο σκληρό είναι να μην έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση