Η Μπάγερν Μονάχου «έσπασε» τα ταμεία και ανακοίνωσε Νάγκελσμαν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 12:48 Η Μπάγερν Μονάχου «έσπασε» τα ταμεία και ανακοίνωσε Νάγκελσμαν (φωτο Reuters)

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε το νέο της προπονητή – Με ποσό ρεκόρ έκανε δικό της τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Λειψίας.

Έδωσε τα… χέρια με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα είναι ο διάδοχος του Χάνσι Φλικ στον πάγκο των Βαυαρών, από το προσεχές καλοκαίρι.

Μπάγερν Μονάχου και Λειψία έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τη μετακίνηση του 33χρονου τεχνικού στο Μόναχο, με τον Νάγκελσμαν να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, η Μπάγερν θα καταβάλλει το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με μπόνους στη Λειψία, ενώ ο Νάγκελσμαν θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός στην ιστορία της Bundesliga.

Ο Νάγκελσμαν έχει στα χέρια του το… τιμόνι της Λειψίας από το καλοκαίρι του 2019 και οδήγησε το κλαμπ στα ημιτελικά του περσινού Champions League. Τγη φετινή χρονιά, ο αποκλεισμός ήρθε από τη Λίβερπουλ στους «16» της διοργ΄σανωσης.

Στη φετινή Bundesliga η Λειψία είναι στη 2η θέση και προσπαθεί να κλειδώσει την τετράδα, ενώ, έχει φτάσει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας όπου θα κοντραριστεί με την Βέρντερ Βρέμης.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση