Ολυμπιακός: «Eίναι πολύ όμορφο να δείχνουν σεβασμό στις θρησκείες» δήλωσε ο Καμαρά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 22:38 Ολυμπιακός: «Eίναι πολύ όμορφο να δείχνουν σεβασμό στις θρησκείες» δήλωσε ο Καμαρά

Τη διακοπή του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα για να φάνε οι παίκτες που τηρούν το Ραμαζάνι, εξήρε ο Μεντί Καμαρά των Πειραιωτών, που είναι ένας από τους μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Αφρικανός μέσος θέλησε να ευχαριστήσει και προσωπικά τον διαιτητή για την απόφασή του, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του Καμαρά

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το γεγονός πως βρισκόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά, αυτός ήταν ο στόχος μας και το σημαντικότερο σήμερα».

Για το αν μπορούν να μείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού:

«Kοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το πιο σημαντικό ήταν να προκριθούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς στα πλέι-οφ, να κάνουμε τη δουλειά μας όσο πιο καλά γίνεται. Μέχρι τότε θα κοιτάζουμε τα ματς ένα-ένα».

Για τη διακοπή λόγω του Ραμαζανίου: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αρμόδιους που επέτρεψαν αυτή τη διακοπή, είναι πολύ όμορφο πράγμα να δείχνουν σεβασμό στις θρησκείες. Μόλις δω τον διαιτητή θα τον ευχαριστήσω προσωπικά».

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση