Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: «Σενάριο» με Τζόλη στη Φενέρμπαχτσε μετά τον Πέλκα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 14:17 ΠΑΟΚ: «Σενάριο» με Τζόλη στη Φενέρμπαχτσε μετά τον Πέλκα

Μια ακόμα ομάδα που έβαλε στο «στόχαστρο» της τον Χρήστο Τζόλη. Η Φενέρμπαχτσε φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του Έλληνα διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ο δημοσιογράφο της “Sabah”, Βολκάν Ντεμίρ, η Φενέρμπαχτσε –σκεπτόμενη την επιτυχημένη της μετεγγραφική κίνηση με τον Δημήτρη Πέλκα- δείχνει να εξετάζει την πε΄ριπτωση του Χρήστου Τζόλη.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά πως η Φενέρμπαχτσε δεν σκοπεύει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μπουανά Σαμάτα (δανεικός από την Άστον Βίλα), μιας και η ομάδα δεν έμεινε ικανοποιημένη με την απόδοση του. Στη συνέχεια προέκυψε το όνομα του επιθετικού του ΠΑΟΚ, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως στην Φενέρ είναι ενθουσιασμένοι με τον Τζόλη.

Να αναφέρουμε πάντως πως η ρήτρα του Σαμάτα έχει οριστεί στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ για τον Τζόλη ευελπιστεί ότι θα βάλει στα ταμεία του πολλά περισσότερα χρήματα. Για τον Έλληνα επιθετικό έχουν ακουστεί –κατά καιρούς- να ενδιαφέρονται πάρα πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Πηγή: newsit.gr