Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Με τέσσερα προβλήματα η προετοιμασία για Άρη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 16:39 ΠΑΟΚ: Με τέσσερα προβλήματα η προετοιμασία για Άρη (φωτο intime)

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Άρη στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να πάρει ακόμα μία νίκη, προκειμένου να “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση, με τους 

Την προσοχή του στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη στρέφει ο ΠΑΟΚ, με τους Κρέσπο, Καγκάβα και Καντουρί να ακολουθούν ατομικά προγράμματα και τον Ίνγκασον να κάνει θεραπεία.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Κίτρινους και θέλει μόνο τη νίκη για να ξεφύγει από τους διώκτες του και να πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα.

Την Πέμπτη (06.05) η ομάδα πήρε ρεπό προκειμένου να ξεκουραστεί το σώμα και ν’ αδειάσει το μυαλό. Την Παρασκευή (07.05) ο Δικέφαλος επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε τη διήμερη προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην 11άδα στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Το υπόλοιπο γκρουπ βγήκε στο γήπεδο και σήκωσε μανίκια ενόψει Άρη.

Η προπόνηση περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδι κυκλοφορίας, μαθήματα τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Χοσέ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έμεινε στο φυσιοθεραπευτήριο για θεραπεία.

Το Σάββατο (08.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Πηγή: newsit.gr