Ολυμπιακός: Μία «ανάσα» από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 10:36 Ολυμπιακός: Μία «ανάσα» από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (φωτο intime)

“Ρολόι” πήγα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό το Σαββατοκύριακο στην Premier League, μιας κι όλα τα αποτελέσματα τον ευνόησαν.

Η Τσέλσι νίκησε τη Σίτι στο Μάντσεστερ, ενώ η Λέστερ και η Γουέστ Χαμ στραβοπάτησαν κόντρα σε Νιούκαστλ κι Έβερτον. Οι Πειραιώτες “στηρίζουν” την Τσέλσι. Εάν οι Λονδρέζοι εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Champions League μέσω της Premier League, τότε ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης (στις 21 Ιουλίου) και θα είναι στους ισχυρούς και στους τρεις γύρους, έχοντας πιο βατούς αντιπάλους.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην τρίτη θέση, έξι βαθμούς πάνω από την πέμπτη Γουέστ Χαμ, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο με “αυτοκτονία” δεν θα είναι στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Όσον αφορά το “ερυθρόλευκο” ταξίδι στην Ευρώπη το καλοκαίρι, ισχύουν τα παρακάτω:

1) αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα μεταφερθεί στον δεύτερο γύρο του Conference League.
2) Αν αποκλειστεί στον δεύτερο προκριματικό του Champions League θα μεταφερθεί στον τρίτο γύρο του Europa League κι αν αποκλειστεί κι εκεί θα πάει στα playoffs του Conference League.
3) Αν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό του Champions League θα μεταφερθεί στα playoffs του Europa League κι αν αποκλειστεί κι εκεί θα πάει απευθείας στους ομίλους του Conference League.
4) Αν αποκλειστεί στα playoffs του Champions League θα πάει ομίλους του Europa League.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση