ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Κρέσπο και ακολουθεί ο Καγκάβα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 18:21 ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Κρέσπο και ακολουθεί ο Καγκάβα

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε ουσιαστικά τη δεύτερη θέση στη Superleague, μετά τη νίκη του επί του Άρη στην 8η αγωνιστική των play off, αλλά πλέον έχει μπροστά του και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται ότι θα έχει όμως στη διάθεσή του για τον τελικό και τις δύο τελευταίες “στροφές” του πρωταθλήματος, τόσο τον Χοσέ Κρέσπο, όσο και τον Σίνζι Καγκάβα, που είχαν μείνει εκτός με τραυματισμό. Ο πρώτος έβγαλε ήδη το κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση, ενώ σε ένα μεγάλο μέρος της συμμετείχε κι ο Καγκάβα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, απέκτησε διαφορά πέντε βαθμών στη μάχη της δεύτερης θέσης και πλέον έχει μπροστά του δύο αγώνες για να ολοκληρώσει τη… δουλειά στη Super League Interwetten.

Η επόμενη πρόκληση που έχει μπροστά του ο Δικέφαλος είναι το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης«. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (10.05) και συνέχισαν τη δουλειά τους ενόψει του επικείμενου ντέρμπι.Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα υψηλής έντασης με δρομικές ασκήσεις, passing game, rondo και δίτερμα. Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ μεγάλο μέρος της προπόνησης έβγαλε κι ο Σίντζι Καγκάβα . Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε ειδικό πρόγραμμα.Την Τρίτη (11.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση