Νέο μετάλλιο η Πλατανιώτη - «Χάλκινη» στο ελεύθερο σόλο του Ευρωπαϊκού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 11:56 Νέο μετάλλιο η Πλατανιώτη - «Χάλκινη» στο ελεύθερο σόλο του Ευρωπαϊκού (φωτο intime)

Δεύτερη φορά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο.

Το δεύτερο ευρωπαϊκό μετάλλιο μέσα σε 18 ώρες κατέκτησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στη Βουδαπέστη. Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης εντυπωσίασε στον τελικό του ελεύθερου σόλο που έγινε το πρωί της Τετάρτης (12.05.2021) και με επίδοση 90.8000 πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, πίσω από την Ρωσίδα Σουμπότινα (96.4333) και την Ουκρανή Φιέντινα (93.7000).

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τρίτης (11.05.2021) η Πλατανιώτη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο τεχνικό μέρος του σόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στην Ουγγρική πρωτεύουσα. Το σημερινό μετάλλιο είναι το 7ο της Ελλάδας στην κορυφαία Ευρωπαΐκή διοργάνωση.

Τον Ιούνιο η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα διεκδικήσει την 3η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο ντουέτο με την Εβελίνα Παπάζογλου. Η πρόκριση θα διεκδικηθεί στο προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στην Βαρκελώνη και οι αντικειμενικοί παρατηρητές δίνουν μεγάλα περιθώρια πρόκρισης στις Ελληνίδες αθλήτριες.

Η χώρα μας θα διεκδικήσει αύριο, Πέμπτη 13 Μαΐου, ένα ακόμη μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στο πρόγραμμα του κόμπο.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση