Παναθηναϊκός Α.Ο: «Έγραψαν ιστορία και έκριναν το ματς από το YouTube»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 19:34 Παναθηναϊκός Α.Ο: «Έγραψαν ιστορία και έκριναν το ματς από το YouTube»

Πυρ και μανία είναι στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τον τρόπο που κρίθηκε ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών με τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ.

Η απόφαση των διαιτητών να χρησιμοποιήσουν τις κάμερες του της μετάδοσης του αγώνα, που καλυπτόταν από το κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube, ώστε να εξακριβώσουν αν το καλάθι της Ριντ στη λήξη ήταν εκπρόθεσμο και τελικά να το ακυρώσουν, έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Παναθηναϊκού Α.Ο στο Facebook, γίνεται λόγος για απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ και ματς που κρίθηκε από το YouTube…

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός επικράτησε 72-70 και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να έχει ήδη καταθέσει ένσταση για το ακυρωθέν καλάθι και τον χειρισμό των διαιτητών στην εν λόγω φάση.

Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού Α.Ο

«Έγραψαν ιστορία…
Απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ με το ματς να κρίνεται από το youtube του Ολυμπιακού, αφού οι διαιτητές σκαρφάλωσαν στην εξέδρα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος πήραν απόφαση με βάση αυτό που είδαν εκεί. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένσταση», αναφέρουν οι «πράσινοι».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση