ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Ρεμπρόφ για νέος προπονητής της Ένωσης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 13:41 ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Ρεμπρόφ για νέος προπονητής της Ένωσης

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στη φετινή αγωνιστική περίοδο κι επιθυμεί να ξεχάσει άμεσα μία απογοητευτική σεζόν, η οποία δε συνοδεύτηκε από κανέναν τίτλο, αλλά ούτε από καλό ποδόσφαιρο.

Η Ένωση έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν κι αναζητάει προπονητή στην αγορά, μιας κι ο Μανόλο Χιμένεθ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της.

Ο Σέρχι Ρεμπρόφ, ο Ουκρανός σούπερ σταρ που πλέον εργάζεται ως προπονητής, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τον πάγκο της. Οι άνθρωποι της Ένωσης είναι σε επαφές με τον 47χρονο τεχνικό που αποτελεί μια από τις επιλογές για να αναλάβει την ομάδα. 

Ο Ουκρανός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2009 και ξεκίνησε άμεσα προπονητική καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Κιέβου, ενώ στη συνέχεια υπήρξε βοηθός στην εθνική Ουκρανίας και πρώτος προπονητής από το 2014 έως το 2017 στην Ντιναμό Κιέβου. Ακολούθησε η Αλ Αχλί στη Σαουδική Αραβία, ενώ από το 2016 εργάζεται στη Φερεντσβάρος με την οποία έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία πρωταθλήματα στην Ουγγαρία. Επιπλέον κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι να βάλει την ομάδα στους ομίλους του Champions League μετά από τέσσερις προκριματικούς.

Ο Ρεμπρόφ έχει συμβόλαιο με την ουγγρική ομάδα μέχρι το 2022, ωστόσο θα αποχωρήσει καθώς έχει διαφωνίες με τη διοίκηση. Μένει να φανεί αν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η ΑΕΚ.

Πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση