Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο Ολλανδός Μακέλι θα διευθύνει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 15:58 Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο Ολλανδός Μακέλι θα διευθύνει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Η επιλογή Κλάτενμπεργκ για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Τον Ολλανδό Ντάνι Μακέλι, έναν από τους πιο έμπειρους διαιτητές στην Ευρώπη, όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου (22/05, 21:00), στο ΟΑΚΑ.

Βοηθοί του ρέφερι που επέλεξε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα είναι οι Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν ντε Φρις, ενώ ως 4ος ορίστηκε ο Δημήτριος Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας. Χρέη VAR θα έχει ο επίσης συμπατριώτης του Μακέλι, Κέβιν Μπλομ, ενώ AVAR θα είναι ο Τρύφων Πετρόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας.

Την τρέχουσα σεζόν ο 38χρονος έχει σφυρίξει 41 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με 8 εξ αυτών να αφορούν το Champions League και μάλιστα η μία ήταν το Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 1-1 για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συνολικά, ο Ολλανδός έχει σφυρίξει 3 ματς στην Ελλάδα: Στις 24 Ιουνίου του 2020 τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Άρη και ΑΕΚ, στις 15 Ιουλίου του ίδιου έτους το ματς μεταξύ της Ένωσης και τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League και τέλος τον αγώνα στις 3 Ιανουαρίου για τον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τους «κιτρινόμαυρους».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση