Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Παπασταθόπουλος προπονήθηκε και μπαίνει στα πλάνα του Μαρτίνς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 17:38 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Παπασταθόπουλος προπονήθηκε και μπαίνει στα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε την Πέμπτη (20.05.2021) στο ΟΑΚΑ, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει διαθέσιμο τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον τελικό Κυπέλλου, μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ και ο έμπειρος αμυντικός φαίνεται πως θα του… κάνει τη χάρη.

Στην προπόνηση που ακολούθησε στο ΟΑΚΑ, ο Παπασταθόπουλος ακολούθησε το πρόγραμμα που έκαναν και οι συμπαίκτες του, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Στην περίπτωση που ο 33χρονος αμυντικός προπονηθεί και την Παρασκευή (21.05.2021) δεν αποκλείεται να μπει στις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, απέφυγε να κάνει δοκιμές στην προτελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί την Παρασκευή, στην προπόνηση πουθ θα γίνει στου Ρέντη

πηγή: newsit.gr