Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΕΚ: Αποφασίζει άμεσα για προπονητή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 11:02 ΑΕΚ: Αποφασίζει άμεσα για προπονητή

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να δει το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ να κλείνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (28.05.2021).

Η ΑΕΚ αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να κλείσει το θέμα του προπονητή, με τους Σεργκέι Ρεμπρόφ και Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρίσκονται στο.. προσκήνιο.

Ο Ρεμπρόφ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της ΑΕΚ, δεν έχει απορρίψει την πρόταση των “κιτρινόμαυρων”, αλλά τους έχει αφήσει και στην… αναμονή για την απάντηση του. Ο Ουκρανός προπονητής δεν έχει καν αποδεσμευτεί από τη Φερεντσβάρος (φαίνεται πως δεν θέλει να χάσει κάποια οφειλόμενα χρήματα) ενώ πιθανότατα να περιμένει να βρει κάποια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα.

Όσο ο Ρεμπρόφ καθυστερεί να απαντήσει, ο Μιλόγεβιτς κερδίζει έδαφος. Ο Σέρβος τεχνικός είναι ελεύθερος, βρίσκεται στην Αθήνα, έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως περιμένει να ειδοποιηθεί για να υπογράψει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να δει την υπόθεση του νέου προπονητή να κλείνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να του δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσει με περισσότερη ηρεμία την ομάδα της νέας σεζόν.

Πηγή: newsit.gr