Ολυμπιακός: Το "σενάριο" επιστροφής Σιόβα και η "σιγουριά" για Τικίνιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 11:38 Ολυμπιακός: Το "σενάριο" επιστροφής Σιόβα και η "σιγουριά" για Τικίνιο (φωτο intime)

Ο… παλιός γνώριμος, Δημήτρης Σιόβας και τα δημοσιεύματα περί σιγουριάς για την απόκτηση του Τοκίνιο. Τα μετεγγραφικά “σενάρια” που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Στο προσκήνιο έρχεται για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Κόκκινου Πρωταθλητή”, ανοίγει ο… δρόμος για την ενδεχόμενη επιστροφή του Έλληνα αμυντικού στους “ερυθρόλευκους”.

Η Ουέσκα υποβιβάστηκε και Σιόβας (τον προσεχή Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 33) σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του και τους “ερυθρόλευκους”. Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει κρύψει τα συναισθήματα του για τους Πειραιώτες.

Την ίδια στιγμή, ο Τικίνιο Σοάρες φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Στη Βραζιλία θεωρούν σίγουρο ότι ο 30χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, ενώ αναφέρονται και σε λεπτομέρειες του deal.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ο Τικίνιο θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα υπάρχει οψιόν για ακόμη έναν χρόνο, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν το 1,5 εκατ. ευρώ (χωρίς το μπόνους υπογραφή ή τα πριμ επίτευξης στόχων).

Στην πατρίδα του Τοκίνιο θεωρούν πως Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας δεν έχουν καμία τύχη. Πάντως, από τους “ερυθρόλευκους” δεν προκύπτει το παραμικρό για την υπόθεση.

Πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση