ΑΕΚ: O Μιλόγεβιτς θέλει Αραούχο αλλά «τσεκάρει» και Λε Ταλέκ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 11:03 ΑΕΚ: O Μιλόγεβιτς θέλει Αραούχο αλλά «τσεκάρει» και Λε Ταλέκ (φωτο intime)

O Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να ανέλαβε μόλις την ΑΕΚ, αλλά η γνώση για πρόσωπα και καταστάσεις στην Ελλάδα είναι δεδομένη λόγω του παρελθόντος του στον Πανιώνιο, οπότε έχει δώσει ήδη θετική εισήγηση για τον Σέρχιο Αραούχο, ενώ στη λίστα του βρίσκεται και ο Νταμιάν Λε Ταλέκ με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Ερυθρό Αστέρα.

«Ψημένος» ήδη είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για ενδεχόμενη μετεγγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, η οποία εξάλλου είναι δεδομένο πως θα ψαχτεί για επιθετικό, αφού ο Νέλσον Ολιβέιρα θα αποχωρήσει. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ο Σέρβος τεχνικός θυμάται τον Αργεντινό ως αντίπαλο, από την εποχή που καθόταν στον πάγκο του Πανιωνίου και έχει δώσει το «ΟΚ» για τον ερχομό του στην Ένωση, όπου θέλει να διατηρήσει και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί άψογα στους «κυανέρυθρους».

Από εκεί και πέρα ο Μιλόγεβιτς κοιτάζει και τον 31χρονο Νταμιάν Λε Ταλέκ. Σύμφωνα με την Sportime ο Γάλλος χαφ της Μονπελιέ, που αγωνίζεται στις θέσεις «6» και «8» με την ίδια άνεση, θα ζητήσει περίπου 800.000 ευρώ ετησίως, οπότε η απόκτησή του ίσως περνάει από την αποχώρηση Κρίστιτσιτς. Ο Λε Ταλέκ, είχε συνεργαστεί στον Ερυθρό Αστέρα με τον Μιλόγεβιτς, ενώ στο παρελθόν πέρασε και από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και έχει την επιλογή, βάσει συμβολαίου, να μείνει ελεύθερος από την Μονπελιέ.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση