Εθνική Ελλάδας: Με Σπανούλη και Κώστα Αντετοκούνμπο η πρώτη συγκέντρωση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 12:39 Εθνική Ελλάδας: Με Σπανούλη και Κώστα Αντετοκούνμπο η πρώτη συγκέντρωση (φωτο intime)

Η Εθνική Ελλάδας μπαίνει σε ρυθμούς Προολυμπιακού τουρνουά. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη (2/6) για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, όπου θα δώσουν το “παρών” οι παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με την ομάδα τους.

Στο πρώτο ραντεβού έχουν κληθεί οι: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Αθηναίου, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Παπαδάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ξεχωρίζουν τα ονόματα του Βασίλη Σπανούλη και των υπόλοιπων παικτών του Ολυμπιακού, καθώς και του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Η προετοιμασία της Εθνικής μέχρι την αναχώρηση για την Βικτόρια του Καναδά, περιλαμβάνει τρία φιλικά, στο τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», με το Μεξικό στις 18/6, το Πουέρτο Ρίκο στις 19/6 και τη Σερβία στις 20/6.

Τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με την εξέλιξη των πλέι οφ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την ενσωμάτωση περισσότερων παικτών και τη διαμόρφωση της τελικής σύνθεσης της ομάδας.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση