Δεν πανηγυρίζει ο Τσιτσιπάς, που βλέπει μόνο... Ίσνερ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 21:08 Δεν πανηγυρίζει ο Τσιτσιπάς, που βλέπει μόνο... Ίσνερ

Προσγειωμένος μετά τη δεύτερη νίκη του στο Roland Garros παρουσιάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής εξακολουθεί να παραμένει απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά και να αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του με την δέουσα σοβαρότητα. 
 

Μετά τη νίκη του επί του Πέδρο Μαρτίνεθ το απόγευμα της Τετάρτης (2/06) και την πρόκρισή του στους «32» του Γαλλικού Οπεν, ο 23χρονος τενίστας τόνισε: «Έβαλα πίεση από την αρχή του αγώνα, έπαιρνα το προβάδισμα και έπρεπε να παλεύω και να μένω εκεί. 

Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές τα πήγα καλά. Υπήρξαν break στο σερβίς μου και αυτό θα πρέπει να το βελτιώσω. Αυτή η νίκη μου δίνει ψυχολογία ώστε να ανέβω ψυχολογικά για να γίνω ακόμη καλύτερος στα επόμενα ματς», είπε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπήρχαν κάποιες στιγμές που έβγαλε παραπάνω ένταση: «Όλα υπήρξαν και όχι μόνο αυτά.»

Για την παρουσία των Ελλήνων στην εξέδρα, σχολίασε: «Σημαίνει πολλά για μένα. Δεν περίμενα να υπάρχουν Έλληνες στο γήπεδο λόγω και των περιορισμών, είναι όμορφο και σαφώς με βοηθά. Για μένα μου δίνει κίνητρο και θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα.»

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά θα είναι ο Τζον Ίσνερ, ο οποίος διαθέτει τρομερό σερβίς. Η άποψη του Έλληνα πρωταθλητή για τον αγώνα με τον Αμερικανό: «Θέλω να έχω καλές επιστροφές, να κάνω ένα καλό ξεκίνημα. Δεν έχω παίξει με τον Ίσνερ σε χωμάτινη επιφάνεια. Πρέπει να είμαι έτοιμος και φρέσκος γι αυτή τη μάχη που πρέπει να δώσω.»
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση