ΑΕΚ: Προτεραιότητα ο Αραούχο, το παλεύει για Εντσάμ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 11:39 ΑΕΚ: Προτεραιότητα ο Αραούχο, το παλεύει για Εντσάμ

Οι μεταγραφικές υποθέσεις «τρέχουν» σε υψηλές ταχύτητες.

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ημέρες για την ΑΕΚ στον τομέα της μεταγραφικής της ενίσχυσης. Οι άνθρωποι του συλλόγου φουλάρουν τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους, με προτεραιότητα να είναι η απόκτηση στόπερ, αλλά και ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποχωρεί στο τέλος του μήνα από την Ένωση, η οποία ψάχνεται για τον επόμενο επιθετικό που θα αποτελέσει το δίδυμο στη γραμμή κρούσης μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Από την Ισπανία προκύπτει η πληροφορία πως ο «δικέφαλος» έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό άσο, ενώ η Λας Πάλμας ζητά 1 εκατ. ευρώ περισσότερο.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τραβήξει όλο το καλοκαίρι το θέμα του «Τσίνο», ο οποίος είναι σίγουρο πως θέλει να επιστρέψει και να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας όταν αυτή μπει στο δικό της γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος παλεύει να μείνει ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, θα κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του Σέρβου στόπερ, ο οποίος θωρείται πως διαθέτει τα στοιχεία για να αποτελέσει την «κολώνα» στο κέντρο της άμυνας.

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, Ολιβιέ Εντσάμ είναι μια περίπτωση που στην Ένωση βλέπουν πολύ «ζεστά», αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Και παρά το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα φέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο 25χρονος μέσος, που έχει βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ το 2018 για τα προκριματικά του Champions League, έχει συμβόλαιο με τη Σέλτικ μέχρι το 2022, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τους Σκωτσέζους, με το ενδεχόμενο να μένει μέχρι και ελεύθερος να είναι εξαιρετικά πιθανό.

Στον «δικέφαλο» ψάχνουν την ενίσχυση και στη μεσαία της γραμμή, από τη στιγμή που το μέλλον της Νέναντ Κρίστιτσιτς στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι, με τον Εντσάμ να μοιάζει μια εξαιρετική περίπτωση, που αν προχωρήσει θα πρόκειται για «μπαμ». Ωστόσο, είναι δεδομένο πως και άλλοι σύλλογοι, από πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, θα κάνουν κρούση για την απόκτησή του.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση