Ολυμπιακός: Επιμένει… γαλλικά στο μεταγραφικό παζάρι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 10:37 Ολυμπιακός: Επιμένει… γαλλικά στο μεταγραφικό παζάρι

Στην «ερυθρόλευκη» λίστα οι Γκρενιέ και Ντελ Καστίγιο.

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ώστε να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα και με το πιο καλό αποτέλεσμα τις μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν αναλάβει. Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, στο τελικό στάδιο μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις με τους εξτρέμ που βρίσκονται στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ κινητικότητα υπάρχει και για τη θέση των χαφ.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να τσεκάρει στην προετοιμασία και τον 22χρονο Σέρβο, Νίκολα Τσούμιτς, ωστόσο πριν ξεκινήσουν τα… ζόρια για τους Πειραιώτες, θα επιθυμούσε να έχει αποκτηθεί παίκτης για τα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Όλο αυτό το διάστημα ο Αλασάν Ενταό δείχνει πως είναι ο πρώτος στόχος του πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φατίχ Καραγκιουμριούκ για την απόκτησή του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφέρει ένα ποσό που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ οι Τούρκοι αξιώνουν 4 με 5 εκατομμύρια για την παραχώρησή του.

Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης. Έχουν ακουστεί ο Ρις Νέλσον της Άρσεναλ και ο Ζορζ-Κεβίν Ενκουντού της Μπεσίκτας, που αρέσει πολύ στον Πορτογάλο κόουτς.

Σημερινά δημοσιεύματα φέρνουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Ρομέν Ντελ Καστίγιο. Πρόκειται για τον Γαλλοϊσπανό εξτρέμ της Ρεν, τον οποίο έχει προτείνει ο Φρανσουά Μοντέστο και φαίνεται να υπάρχει θετική άποψη για την περίπτωσή του, που μπορεί να εξελιχθεί κάτι σαν… Εμβιλά για τα χαφ: μπορεί, δηλαδή, να αποκτηθεί ως ελεύθερος στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ολυμπιακός: Τα βλέμματα στον πολύπειρο Γκρενιέ

Μία ακόμη περίπτωση από τη γαλλική αγορά, αλλά για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, εξετάζει ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Γάλλο διεθνή, Κλέμαν Γκρενιέ.

Ο 30χρονος κεντρικός χαφ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ρεν, έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (23) και Champions League, σκοράροντας μάλιστα 4 τέρματα στη Ligue 1 και προσφέροντας 3 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο πολύπειρος άσος που έχει μακρά θητεία στη Γαλλία, ενώ έχει και 5 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας, όλες σε διεθνή φιλικά το 2013 και το 2014 με προπονητή τον Ντιντιέ Ντεσάν. Συνολικά, στην καριέρα του έχει 198 συμμετοχές στο Σαμπιονά με 26 γκολ και 33 ασίστ, ενώ έχει και 6 αναμετρήσεις στη Serie A.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση