Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο χάνει τα πρώτα ματς στα προκριματικά του Champions League

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 13:44 Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο χάνει τα πρώτα ματς στα προκριματικά του Champions League (φωτο intime)

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τικίνιο Σοάρες, στα πρώτα ματς του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League.

Ο Τικίνιο είναι εδώ και λίγα 24ωρα μέλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τους υπόλοιπους παίκτες των “ερυθρολεύκων”. Το πρώτο του επίσημο ματς όμως θα αργήσει λίγο… παραπάνω, για να πραγματοποιηθεί.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος στράικερ θα πρέπει να… εξοφλήσει μια τιμωρία που είχε δεχθεί από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Πόρτο, πριν παίξει σε ευρωπαϊκό ματς. Πιο συγκεκριμένα, είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στις 27 Φεβρουαρίου του 2020 στην ήττα της Πόρτο απ’ τη Λεβερκούζεν για το Europa League, χτυπώντας αντίπαλο στο πρόσωπο.

Αυτό σημαίνει πως ο Τικίνιο θα λείψει από τα δύο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League και από το πρώτο του γ’ προκριματικού, στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση