Ολυμπιακός: Το παζλ της επίθεσης για τη νέα σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 15:07 Ολυμπιακός: Το παζλ της επίθεσης για τη νέα σεζόν

Ο ρόλος του Τικίνιο, ο Ελ Αραμπί και το πήγαινε-έλα.

Η απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες και οι δύο εξτρέμ που θα κλείσουν θα δώσουν μία άλλη υπόσταση στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα αλλάξει τη νέα σεζόν σε επίπεδο προσώπων. Και προφανώς δεν είναι μόνο λόγω της μεταγραφής του Τικίνιο Σοάρες, του Βραζιλιάνου επιθετικού, που έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα με Ελ Αραμπί και Χασάν. Για τον Αιγύπτιο βέβαια αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως θα είναι 3ος φορ και έχει και αυτό το στοιχείο την αξία του για το πως θα γίνει η σχετική διαχείριση.

Δεν θα είναι όμως η μόνη προσθήκη για τους Πειραιώτες. Και αυτό διότι εκτός από τον Τικίνιο θα προκύψει και η απόκτηση δύο wingers. Δύο εξτρέμ με τον έναν να είναι από το… πάνω ράφι και τον δεύτερο να είναι πιο συμπληρωματική επιλογή.

Σαν να είναι δηλαδή ένας αντί-Μπρούμα και ένας αντί-Ραντζέλοβιτς δηλαδή στο πλάνο των Πειραιτών για τη νέα περίοδο. Από εκεί και πέρα εκτός από τα ονόματα που είναι σε πρώτο πλάνο για τους εξτρέμ όπως του Ονιεκούρου έχει τη σημασία του και το ποιοι είναι μετέωροι.

Αυτοί που φεύγουν και αυτοί που κρίνονται

Σε σχέση με την επίθεση δεν υπάρχουν μόνο εκείνοι που θα αποχωρήσουν ή υπάρχει σημαντικό ενδεχόμενο να φύγουν. Υπάρχουν και οι παίκτες που θα κριθούν στην προετοιμασία όπως ο εξτρέμ Τσούμιτς, που είναι μία αξιόλογη περίπτωση και με προοπτική, ωστόσο θα πρέπει να φανεί το τι θα γίνει με τον Σέρβο. Μπορείτε μάλιστα εδώ να δείτε ξανά τι δήλωσε στο Gazzetta ο Τσούμιτς.

Ο Κάιπερς – όπως ήδη είναι γνωστό – είναι να κλείσει στη Μαλίν ενώ ο Ραντζέλοβιτς συνεχίζει να έχει σημαντικές πιθανότητες να φύγει με δανεισμό. Από τους άλλους υπάρχοντες εξτρέμ προφανώς και ο Γιώργος Μασούρας θα είναι ξανά στα βασικά πλάνα.

Ο τύπος εξτρέμ που θα ήθελε ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στο σκεπτικό του για τις θέσεις των εξτρέμ έχει το να αποκτηθούν γρήγοροι και… μπουκαδόροι παίκτες. Ήθελε δηλαδή ταχύτατους πλάγιους επιθετικούς και διεμβολιστές. Παίκτες στο στιλ των Ονιεκούρου και Ενκουντού ενώ να θυμίσουμε ότι πέρυσι ήθελε πολύ το Γκάρι Ροντρίγκες.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση