Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «λύγισε» μετά την επική πρόκριση – «Η πιο σημαντική νίκη στην καριέρα μου»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 20:11 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «λύγισε» μετά την επική πρόκριση – «Η πιο σημαντική νίκη στην καριέρα μου»

Σε δάκρυα ξέσπασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό του Roland Garros, χαρακτηρίζοντας τη στιγμή την πιο σημαντική της καριέρα του.

Συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Αν σκεφτώ τις ρίζες μου, από που έρχομαι από ένα μικρό μέρος της Αθήνας, είχα όνειρο να παίξω στο Roland Garros, ποτέ δε φανταζόμουν» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής, πριν ξεσπάσει σε λυγμούς.

«Ήταν τόσο έντονο στο πέμπτο σετ το πρώτο γκέιμ. Ήταν το πιο σημαντικό. Έμεινα ζωντανός. Είχα το κοινό μαζί μου, μου έδειξε υποστήριξη. Αισθάνθηκα ότι υπήρχε ακόμη ελπίδα. Το μόνο πράγμα που θύμιζα στον εαυτό μου είναι ότι έπρεπε να βγω έξω και να δώσω τη μάχη μου. Αυτή η νίκη για μένα είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου» προσέθεσε, ενώ κλείνοντας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους Έλληνες που βρέθηκαν στις κερκίδες σήμερα, αλλά και την Μαρία Σάκκαρη

«Ήταν πολλοί Έλληνες στο γήπεδο σήμερα. Άκουσα πολλά ελληνικά σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό να τους έχω εδώ για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Η Ελλάδα είναι μέρος της παγκόσμιας τενιστικής κοινότητας. Η Μαρία κι εγώ έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να το επιτύχουμε αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση