Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον Τσιτσιπά: «Θα κερδίσει πολλά Γκραν Σλαμ ο Στέφανος»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 22:06 Ο Τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον Τσιτσιπά: «Θα κερδίσει πολλά Γκραν Σλαμ ο Στέφανος» ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον… άθλο του στον τελικό του Roland Garros, αλλά έδειξε ότι θα έχει πολλές ακόμη ευκαιρίες στο μέλλον, γεγονός που επισήμανε με τις δηλώσεις του και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος θρύλος του τένις αποθέωσε τον Έλληνα αντίπαλό του, λίγο πριν σηκώσει τον 19ο τίτλου σε Γκραν Σλαμ και βρεθεί με τη σειρά του ένα τρόπαιο μακριά από τον μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ.

Οι δηλώσεις του Τζόκοβιτς

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Άλλη μια φορά η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Θέλω να πω τόσα πολλά στην ομάδα μου και την οικογένειά μου εκεί στο box… Έπαιξα σε αυτό το επίπεδο απέναντι σε τόσο σπουδαίους πρωταθλητές και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Από την στιγμή που βρέθηκα 0-2 πίσω στο σκορ ήταν εξαιρετικά δύσκολο, όμως τα κατάφερα.

Θέλω να πω λίγα λόγια για τον Στέφανο. Μπορώ να καταλάβω ακριβώς πόσα περνάει αυτή τη στιγμή μετά από ήττα σε έναν μεγάλο τελικό. Είναι όμως από τις περιπτώσεις που μαθαίνεις περισσότερα από κάθε άλλο ματς. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα κερδίσει πολλά Γκραν Σλαμ. Σεβασμός σε εσένα και σε όλη την ομάδα σου Στέφανε».