Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κουντέ Προτάθηκε ο Κάρλος Μανέ, «ματιές» σε Κολάσινατς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 11:20 Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κουντέ  Προτάθηκε ο Κάρλος Μανέ, «ματιές» σε Κολάσινατς (φωτο intime)

Στην Αθήνα έφτασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/6) ο Πιερ Κουντέ για λογαριασμό του Ολυμπιακού ώστε να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι τσεκάρουν τις περιπτώσεις του Σέαντ Κολάσινατς για την άμυνα, ενώ τους προτάθηκε και ο Κάρλος Μανέ για τα άκρα της επίθεσης.

Με καθυστέρηση κάποιων ωρών, λόγω καθυστέρησης στην πτήση του, ο Πιερ Κουντέ έφτασε τελικά τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/6) στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τον υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς. Ο 25χρονος άσος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση, ο εξτρέμ της Ρίο Άβε, Κάρλος Μανέ, φέρεται πως προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η SportDay σήμερα (23/6) ο 27χρονος άσος, που μέτρησε 6 γκολ και 5 ασίστς σε 40 συμμετοχές με την ομάδα του την περσινή σεζόν, δεν έχει ακόμα εξεταστεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, όπως οι Νέλσον και Ενκουντού, ενώ το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση τερματοφύλακα τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τις υπόλοιπες μετγγραφικές υποθέσεις να πηγαίνουν πιο πίσω.

Τέλος δημοσίευμα της LiveSport θέλει τον Ολυμπικαό να εξετάζερι την περίπτωση του Σέαντ Κολάσινατς για την θέση του αριστερού άκρου της άμυνας. Ο Βόσνιος πάντως έχει έναν ακόμα χρόνος συμβόλαιο με την Άρσεναλ, ενώ φέρεται πως έχει προσελύσει το ενδιαφέρον των Νάπολι, Λάτσιο και Φενέρμπαχτσε, οπότε η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση