Euro 2020: «Μυθική» γκάφα από Γάλλους οπαδούς – Αντί για Βουδαπέστη πήγαν Βουκουρέστι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 12:28 Euro 2020: «Μυθική» γκάφα από Γάλλους οπαδούς – Αντί για Βουδαπέστη πήγαν Βουκουρέστι

Έξι Γάλλοι οπαδοί ξεκίνησαν για τη Βουδαπέστη, όπου η εθνική τους ομάδα αντιμετώπιζε την Ουγγαρία στον 6ο όμιλο του Euro 2020, αλλά… μπερδεύτηκαν και κατέληξαν στο Βουκουρέστι.

Απίστευτο είναι αυτό που έκαναν έξι Γάλλοι οπαδοί, αφού όπως μετέδωσε η ρουμανική εφημερίδα «Jurnalul National» προσγειώθηκαν στο Βουκουρέστι, πρωτεύουσα της Ρουμανίας, ενώ ήθελαν να πάνε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, όπου οι «τρικολόρ» αντιμετώπιζαν τους Μαγυάρους για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου. 

Η παρέα των Γάλλων θα έπρεπε να έχει καταλάβει το λάθος όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο και προσπάθησε να βρει το λεωφορείο που οδηγούσε στο κέντρο της… Βουδαπέστης, αλλά ήταν σε άλλη πόλη. Παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκαν και μόλις είδαν την πορεία των Ουκρανών να πηγαίνουν προς το γήπεδο για το δικό τους ματς, με την Βόρεια Μακεδονία στο Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου, τους ακολούθησαν νομίζοντας ότι είναι… Ούγγροι, όπως παραδέχτηκε ένας εκ των Γάλλων μιλώντας σε ρουμάνικο Μέσο.

Σε κάθε περίπτωση, ουδέν κακό αμιγές καλού, αφού οι Γάλλοι, μπορεί αν έμειναν με τα εισιτήρια στο χέρι, αλλά αποφάσισαν να παραμείνουν στο Βουκουρέστι, καθώς αν η εθνική τους ομάδα τερματίσει πρώτη στον όμιλό της, θα δώσει τον αγώνα των «16» εκεί, οπότε θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το «παρών» στο ματς της 28ης Ιουνίου και να μη ρισκάρουν να… χαθούν ξανά στην Ευρώπη.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση