Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Αυστρία ο Ολυμπιακός για να ξεκινήσει την προετοιμασία του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 12:01 Στην Αυστρία ο Ολυμπιακός για να ξεκινήσει την προετοιμασία του (φωτο intime)

Ο Ολυμπιακός “πέταξε” το πρωί της Παρασκευής (25/06) για την Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αγωνιζόμενος και σε μία σειρά από φιλικούς αγώνες.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Βολφσμπέργκερ, Κράσνονταρ, Σάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα, και Κραϊόβα, πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα για την τελική ευθεία πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.

Στο αεροδρόμιο και πριν φύγει η αποστολή για την Αυστρία, ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε στα ΜΜΕ, αναφέροντας τα εξής: «Έχουμε πολλά φιλικά στην Αυστρία κι αυτό είναι καλό για να πάρουν όλοι παιχνίδια στα πόδια τους. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, στο ίδιο μοτίβο και πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά παιχνίδια. Πρώτα απ’ όλα για τα ματς του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Θέλει προσοχή, όποια από τις δύο ομάδες και να βρεθεί μπροστά μας, είναι καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι ακόμα η αρχή. Στόχος μας πάλι είναι να νικάμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη, όπως κάθε χρόνο».

Πηγή: newsit.gr